De blev supergoda. Upptäckte att jag hade ljust muscovadosocker, mörkt muscovadosocker, farinsocker, vanligt socker, vaniljsocker, florsocker och pärlsocker hemma, så jag försökte använda lite av det jag sällan använder. Kniven ja...hehe, sist jag gjorde bullar gjorde jag pizzabullar med färsk spenat- och majsfyllning, då behövdes en sån...tänkte inte på att det var lättare att skära kanelbullar:)
2 kommentarer:
mums det lät väldigt smaskigt med muscovadobullar...."liten" kniv du använder vid bullbaket :)Kram Sara
De blev supergoda. Upptäckte att jag hade ljust muscovadosocker, mörkt muscovadosocker, farinsocker, vanligt socker, vaniljsocker, florsocker och pärlsocker hemma, så jag försökte använda lite av det jag sällan använder.
Kniven ja...hehe, sist jag gjorde bullar gjorde jag pizzabullar med färsk spenat- och majsfyllning, då behövdes en sån...tänkte inte på att det var lättare att skära kanelbullar:)
Skicka en kommentar