Ja är man så klantig att man inte stänger frysen ordentligt, så vaknar man upp till en massa jobb dagen efter, så är det. Speciellt när det är runt 30 grader varmt i hela lägenheten.
Min köttätande sambo är utomlands hela veckan, men jag kunde inte med att slänga gourmetfläskfilen, som trots allt bara tinat lite i kanten. Därför gör jag gourmetmatlådor till min käre, med peppriga medaljonger och gräddig svampsås. Hoppas de smakar, själv har jag ingen aning... .
Jag hade också två påsar frysta jordgubbar, men inget konserveringsmedel och ingen saftsil, så det fick bli minipajer, i mazarinformar. Man tager vad man haver? Det torde vara bättre än att slänga iallafall, tänker jag.
1 kommentar:
hahaha så bra att steka kött utan att kunna smaka... det gjorde jag när jag jobbade på socialpsyk. undrar om de tyckte det var gott...?
Skicka en kommentar