Ingredienser 1½ dl mandel, ca 100 g 1½ dl ströbröd 1½ dl riven ost 2 msk riven gul lök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 1 msk vatten i l buljong att koka bullarna i smör till stekning | |
Fakta Portioner: 4, 25-30 st. Tillagningstid: | |
Tillagning Mixa mandeln fint i matberedare. Blanda mandel, ströbröd, ost, lök, salt och peppar. Tillsätt ägg och vatten. Forma smeten till runda små bullar. Koka upp buljongen, lägg i bullarna och låt dem koka i ca 8 minuter. Ta upp dem med hålslev och stek dem i smör så att de får en gyllenbrun yta. (från vegetariskt.com) |
måndag 10 januari 2011
Matilda Köttbullehår.
Vegetariska köttbullar förstås, enligt nedanstående recept:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar