torsdag 6 oktober 2011

Jazztorsdag.

Denna afton besökte jag och en god vän Fasching på Kungsgatan i Stockholm. Vi intog en intressant middag och insöp mycket trevlig musik från Lars Jansson trio.
Middagen var intressant eftersom mitt sällskap beställde rimmad oxbringa med rotmos utan att egentligen veta vad hon gav sig in på. Sedan beställde vi efterrätt som inte heller var någon succe. Nåja. Jazzigt var det!


2 kommentarer:

Pa sa...

Smaken är ju som en viss kroppsdel. Rimmad oxbringa kräver rätt tillagning och jag tycker att det är väldigt gott, naturligtvis rätt tillagad. Det går faktiskt att sabotera rotmos oxå har jag märkt. Prova en annan serveringsinstution nästa gång så kanske oxbringan faller bättre i smaken. Det vore synd om klassiker skulle försvinna på grund av taskiga tillagare.

Matilda sa...

Det är möjligt att den var jättefint tillagad, men jag tror att just den klassikern inte passade Malin.
Precis som jag inte gillar stekt strömming, hur fin den än är... eller blöta för den delen!