tisdag 17 juli 2007

"The royal penis is clean your highness"

En prins i New York, eller "Coming to America" - Vilken rulle!
Det finns filmer som kan ses om och om igen.
En prins i New York, eller Coming to America som originaltiteln lyder, är en av dessa. Jag vet inte vad det är som gör att jag inte tröttnar på den...? Nu blev visst undertecknad så peppad att den nu rullar i bakgrunden...oh juvliga djungeltrummor.
En annan film är Shrek, 1 och 2. Det är bra att det finns två(snart tre), så blir det lite variation iallafall. Ytterligare en, som ligger som bubblare, är faktiskt Blast from the past. Men eftersom den inte tillhör bloggarinnans samling, har den inte provkörts ordentligt, så det är svårt att säga om den håller för hundratalet genomkörningar. Det känns som att den har potential dock...liksom Sällskapsresan 1 och 2.
Tips på fler filmer som kunde passa in i denna kategori emottages tacksamt, och eftersom undertecknad råkar vara ägare inte bara ett, utan TVÅ fina dvd-exemplar av filmen En prins i New York tänkta hon att det kunde vara lämpligt att utlysa en liten tävling för att pusha på lite!
Bästa förslaget på en lagom lättsam/snygg, eller på annat sätt slittålig film, får ett alldeles eget exemplar av En prins i New York hemskickat i brevlådan. Kom igen, in med förslag! Vinnaren presenteras om nån vecka eller två!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men alltså "Bring it on" såklart!
Sen har du ju alltid klassikern Dirty Dancing för den funkar jämt. Faktiskt!

Anonym sa...

"A night at the Roxbury" och "Måndag hela veckan". Två riktiga rökare i krysset.

Anonym sa...

Klar favorit är " Down to earth" en väldig stämningshöjare ! / Sara

Matilda sa...

Så spännande!
Minst två filmer jag måste hinna se innan domslutet skall falla. Tveka inte att komma med förslag!