torsdag 9 oktober 2008

Leffe P

P1 har ett radioprogram som heter Nordengren, som är lite som en lite seriösare talkshow på radion. Fast inte helt seriöst egentligen, idag hade de till exempel improvisatöroperasångare i studion som bland annat sjöng en bit om försäkringskassans nya reklamkampanj. Det gick något i stil med "...titta in på hemsidan om du är en sjuk gubbe eller en sjuk tant, men inte om du är en simultant..."

Denna Nordengren har en bisittare som så många andra radiopratare, och denna bisittare råkar i detta fallet vara Leif Pagrotsky. Lite otippat kan man tycka, det tyckte i allafall undertecknad. Men bra! Han imponerar på mig med sina kunniga och i många fall diplomatiska uttalanden. Herr Nordengren kan ibland attackera sina gäster lite väl hårt, och Pagrotsky väger upp det hela, utan att ta någon sida.
Idag var det en annan bisittare som tyvärr inte var lika bra, tyckte jag. Det var kanske inget större fel på innehållet i det hon sa, men hon tog så att säga hela armen, och skulle kanske behövt ett eget program. Jag hoppas att paggan kommer tillbaka.

Inga kommentarer: